marți, 20 ianuarie 2009

România - stat federal ?

Un dobitoc jurnalist de la un cotidian online din Italia, Sergio Bagnoli pe numele lui, zice că România a pornit pe drumul către federalism. Asta e tot ce a înţeles el din propunerile de reformă a Constituţiei despre care s-a discutat la Bucureşti zilele astea. Sau asta i s-a spus să înţeleagă.

Ziarişti români din Italia, fraţilor, săriţi că ne dovedeşte unguru' !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bre, ziariştii români numără pârnăiaşii de prin U.E. . N-au ei treabă cu nenea ăsta. Nene care are un stil nu tocmai diferit de cel al ziariştilor noştri. În plus, la ce haos a ieşit cu propunerea de schimbare a Constituţiei nu-i de mirare că ies astfel de articole.

Anonim spunea...

Bre, nu e vorba de stil - care ar fi chiar un atu, că l-ar putea bate chiar cu armele lui; da' poate că băieţii au mâinile legate la faza asta, ei şi alde ăia de la ambasadă.

Este exact genul de articol care construieşte (încet-încet, că ăştia nu se grăbesc niciodată) o un anumit curent de opinie. Şi pe urmă buf, o acţiune în forţă, legitimată de "opinia publică" şi s-a dus dracului excursia ta la Corund să-ţi cumperi strachini şi ulcele de lut. Că nu se va mai chema decât Korond şi or să te controleze la graniţă.

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE