marți, 6 ianuarie 2009

La Mulţi Ani, România !

Băi... nu mai ştiu ce să scriu pe blog. Aşa că m-am gândit să vă fac un cadou. Zilele astea am făcut - printre altele, aici în studio la mine - nişte calendare mişto. Şi am zis că poate nu v-ar strica nici vouă unul. Cu castele din România. Dacă faceţi clic pe imaginea din stânga o să vedeţi cam cum arată.

Cam asta e. Cine-l vrea poate să-şi dea şi cu părerea/critica la comentarii. Nu uitaţi să lăsaţi mail-ul unde să vă trimit pdf-ul printabil (e format A3, dar îl puteţi printa şi A4 acasă la voi - ori la copy-center, vă costă cam 1 euro :). Dacă nu vreţi să vă faceţi publică adresa, băgaţi mail aici.





P.S. Disclaimăr: toate drepturile ne-rezervate (adică puteţi să-l daţi mai departe la prieteni etc. etc.) Ofertă valabilă doar pentru luna ianuarie 2009.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mişto idee doar că datele din calendar nu corespund cu cele din 2009. Asta dacă nu cumva voit ai greşit datele ptr a observa cine e atent. :) . Dacă rectifici datele te rog să mi-l trimiţi şi mie. dutumihai@yahoo.com

Anonim spunea...

Good point ! Ca şi cum: luaţi bă un cadou, că oricum îl aruncam, că e de anu' trecut :))) Am făcut "figura de merda" cum se zice pe la noi.
Am corectat şi ţi l-am trimis.

Anonim spunea...

Mersi. Primit, downloadat, imprimat şi mândrit cu el. :)

TreXeL spunea...

tzeparule :)))
al dracu sa fiu daca listez. abia m-am intors in romania si cand am auzit de la vama cum imi bate masina pe ici pe colo mi-a venit sa-mi bag ceva in ea de tara. acu zace in fata casei plina de noroaiele combinate cu zapada si sare de pe strazile mandrei noastre patrii. re'ar mama ei a dracu cu locuitori cu tot

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE