sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Endgame

Să luăm o pauză şi să intrăm puţin în atmosfera marilor culise ale politicii mondiale. Ca să ştim despre ce vorbim.




Într-o Nouă Ordine Mondială, un guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta va pune în aplicare planul de exterminare a majorităţii populaţiei lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viaţă lungă şi fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în "Endgame" ("Joc final"), recent documentar al jurnalistului şi regizorului american Alex Jones. Pentru o mai bună întelegere a originii unor evenimente, "Joc final" propune şi o incursiune cuprinzătoare în trecutul recent, arătând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile şi finanţat cele mai sângeroase războaie, pentru a clădi, pe ruine, o Nouă Ordine Mondială, primul Imperiu Mondial adevărat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflată sub controlul aceloraşi elite, ascunde de decenii informaţii cruciale, pentru a păstra secret programul de dominaţie asupra întregii lumi, spălând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasă speţă.

Vizionaţi aici (2 ore şi 19 minute, subtitrare în limba română).

2 comentarii:

TreXeL spunea...

ma, ideea mi se pare oarecum stupida sa vrea aia sa-i extermine pe toti. nu ii vad sensu

Anonim spunea...

x trexel ....uite domnule cum vine treaba :-) nu pe toţi ci doar undeva la 75-80 de procente din ce este acum ,uşor-uşurel să nu se prindă nimeni :-) .Pentru mine cel mai bun documentar în materie de conspiraţionism.

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE