luni, 2 iunie 2008

Puiul se mănâncă cu mâna


De multe ori cei mai fervenţi apărători ai bunelor maniere sunt tocmai cei la care acestea au ajuns "prin ricoşeu". Iar noi ăştia suntem mai catolici decât papa, de obicei.


Adică nemţii îşi pot permite să se băşească, italienii să se scarpine la coaie in public iar americanii să intre in Capela Sixtină in papuci de plastic şi bermude ? Ei da, îşi permit toate astea pentru că sunt naţii civilizate; între timp, eu mă simt aiurea dacă nu mă prind care e furculiţa pentru peşte şi care aia pentru carne la vreo cină mai cu pretenţii.

Asta vrea să zică sa fii mai catolic decât papa - un complex legat de autostimă, bănuiesc.

P.S. Obiectul din imagine este un "scărpinător de coaie pentru domni" din argint şi este recomandat pentru cadourile de protocol care se fac în societăţile civilizate. Retractez ce-am zis mai înainte despre occidentali.

Se scarpină la coaie, da - dar câtă eleganţă !

3 comentarii:

Scaietina spunea...

:))
Nu pot să cred!

Anonim spunea...

Vezi, e şi aici o diferenţă: la noi lumea se scarpină mai mult în cur... :)

Anonim spunea...

e adevarat noi nu ne beshim in public nu ne scarpinam la coaie si altele deale lumii civilizate in schimb suntem cea mai perversa falsa si mitocana natzie din lume in relatziile cu compatriotzii nostri o spun din experientza de 8 ani ai muncii in compania romanilor regret dar astai adevarul

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE