luni, 21 noiembrie 2011

De negăsit bloggerul Marius Lupu

Mister total: designerul şi bloggerul român Marius Lupu pare să fi dispărut, nu numai de pe scena design-ului internaţional, ci chiar şi din reţea: profilul său de Facebook este inaccesibil pentru publicul larg  şi toate site-urile sale, de obicei permanent actualizate, acum par a fi abandonate.

Lumea era obişnuită cu felul său original de a fi, ca şi cu multele ştiri-surpriză - ca cea din iulie, care îl prezenta drept devotat total dietei vegetariene; acum însă nu se ştie dacă el s-a retras în munţi pentru purificare spirituală sau pur şi simplu e în atelierul său, lucrând pentru o nouă lansare. Prietenii apropiaţi, interpelaţi, ridică din umeri şi nu vorbesc (presupunînd că ar şti ceva...), în timp ce mulţi artişti şi alţi cunoscuţi au spus că nu se mai aud la telefon de pe la jumătatea lui iunie.

Ceaţa misterului se îndeseşte odată cu vocile oamenilor care pretind că l-au văzut în locuri din cele mai neaşteptate: la bordul Renault-ului său, într-o biserică evanghelică din Cluj, sau chiar răpit de extratereştri la periferia Romei. Unii jură, dar aici intrăm deja în zona SF, că el însuşi este un alien. Cineva l-a văzut lângă Istanbul cântând la chitară pe iahtul unui conte francez, altcuiva i s-a părut că-l vede făcînd pe marinarul într-o veche barcă cu vele în largul Insulelor Ciclade.

Speculaţiile abundă

Se pare că el a vorbit cu apropiaţii săi despre o criză mistică şi nişte aşa-zise revelaţii, dar nu se ştie dacă aceste discuţii au de-a face cu dispariţia. Un lucru este sigur: omul nu era şi nu a fost niciodată suficient de celebru pentru a se putea justifica o răpire în scop de răscumpărare. Apropiaţii totuşi anchetează şi promit celor care aşteaptă cu nerăbdare noi informaţii - vom vedea în curînd dacă ceaţa se va ridica de pe aceste evenimente.


7 comentarii:

gioteava spunea...

... că doar nu ai fost trimis sol la Zalmoxe !?!? :))... oricum, croazieră plăcută !

Nea Costache spunea...

La multi ani! Un An Nou Fericit!

Anonim spunea...

ei, ai revenit? Ultimul post e din 2011. Unde esti, batrane?

george spunea...

a trecut umpic mai mult:))

Mucegai spunea...

Cine e Marius Lupu, totuși?!

Cristi spunea...

@Mucegai Ales: Este chiar autorul articolului. :)))))

Alex spunea...

* people still wondering *

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE