joi, 4 martie 2010

Romani-festaţia

Caricatura "Romani-festatia" © Vasile-Marius Lupu

Pe 1 martie, după model jurnalisto-feministo-franco-maghrebian, şi la Roma trebuia să se lase cu mare protest, cu greva imigraţilor. S-a lăsat, iar ai noştri au participat şi ei, făcînd o romani-festaţie: vreo zece-doişpe în stradă, strigând nişte chestii fără noimă şi de vreo patru ori mai mulţi în internet, protestând din tastaturi. Drept pentru care protestez şi eu, din pix.

12 comentarii:

TreXeL spunea...

tre sa scrie si ziarele ceva

Mihai spunea...

Putem sa difuzam caricatura!?

Este sinteza perfecta a "participarii" comunitatii noastre la orice fel de initiativa sociala sau politica! :)

Marius spunea...

Difuzaţi, difuzaţi - vă trec pe caiet :D

Mihai spunea...

As fi pus un titlu ceva mai incisiv(molar, canin), gen ; "Romani-felatzia", da probabil sareau "pudelii" de cur in sus ca ma dau la vulg! :)

TreXeL spunea...

faina coperta lu nea costache, felicitari. am ajuns pe saitu cu picturi... frate ai o poza acolo, poti sa te dai sosia lu stallone :))

Nea Costache spunea...

Faina caricatura Marius!
@ TreXeL: Nu esti primul caruia-i place Trexel!
Il voi recomanda cu placere pe Marius oricarui autor de carte!

Iti multumesc si pe aceasta cale Marius, pentru minunata coperta a romanului meu, si da-mi voie sa ma laud cu ea si catre cititorii blogului tau:
http://www.neacostache.com/wp-content/uploads/2010/03/oviataimpreuna1.jpg

Marius spunea...

@TreXel - mersi pentru aprecieri; as vrea sa ma dau sosia artistica a lui Stalone - poate nu stiai ca dinsul e si pictor: anu' trecut una din lucrari s-a vindut cu 50 000 de coco :-|

@Nea Costache - multam, m-a inspirat geniul autorului. Permisiunea de a te lauda se acorda :-) poate-l ajung din urma pe Stalone :D

Unknown spunea...

Eu am participat la greva involuntar. Eram schimbul 3 asa ca am stat asa sa când s-a făcut :)). Ideea este veche (cu greva străinilor) e preluata de la americani și nu știu cât e de valabila si ce efecte poate genera dar...hop si noi ca doar e la moda cu greve, manifestatii, etc.Nu ca am fi "noi" harnicii lu' peste dar nici cu italienii nu imi e rusine. Una-doua ba greva, ba sarbatoare. Chiar se vaietau unii ca anul acesta nu au prea multe libere ca majoritatea sarbatorilor cad in weekend.
Dar sa las deoparte politica. Mi-a plăcut mult blogul asa ca...în blogroll cu tine. Si in cel de la blogger și în cel extins.Numai ca eu nu am ca Zamolxe pe continente :)) nici măcar pe tari ca tine. Cine îmi place îmi place și gata.
Pot sa-ți folosesc caricatura (cea cu joint-ul) pentru a-ți ilustra blogul???

zamo.ca spunea...

curat "festatie". e-un fel de fiesta de grup, in cele din urma :)

Marius spunea...

@Dacic Dragon - multumesc, poti. Pina una-alta (adica pina ma hotarasc sa-mi fac si eu niste bannere, ca toata lumea) :D

@zamo.ca - bull's eye !

angela tocilă spunea...

final apoteotic "Drept pentru care protestez şi eu, din pix." super :)))

Dora Romania spunea...

sigur nu e felatie?ca dupa mesajul articolului....

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE