miercuri, 10 februarie 2010

The Laptop Dance (2)

Deci am rămas cu nasolia pe cap. Asta e, zic, e Toshiba totuşi, las' că ne descurcăm noi. Ia să m-apuc de el, să-i mai scot din bălării. Dau jos deci antivirusul şi cu office-ul (versiuni de agaţament sau trial, cum le mai zice) bag un DVD să vedem cum percutează şi hopa ! sar speriat înapoi. Unitatea huruie şi vibrează într-un hal de zici că acu' se sparge discul. Mai bag unu' cu tupeu: mai rău. Frate, pînă aici, mă duc să-i iau de gît, zic. Stai aşa, deci de asta aveau oamenii badigard la intrare, pentru supăraţi de-alde noi ? Hm.

Asta a fost săptămâna trecută. Pînă la urmă am fost şi l-am schimbat, desigur. Am luat un Acer Aspire cu ecran de 15,6 foarte mişto, nou-nouţ - cu sigiliu şi ţiple pe el, dar a trebuit să mai decartez nişte bani. Acuma e în probe şi ăsta, deja mi-a dat emoţii cînd a îngheţat la primul start, l-am rezolvat însă. Tatiana l-a botezat Micuţu' (aşa gîndesc fetele, în ordine de mărime :)

Stimaţi ascultători, în ultimele două episoade v-am prezentat o mică aventură petrecută într-un interval de timp în care am trăit în Italia. Şi, vorba lu' unu' celebru, asta ne-a ocupat tot timpul.

P.S. Acu' vreo cîtva timp am fost invitaţi la un botez. Era acolo unu' cu muzica, un digei din ăsta, şi lucra în figuri la două laptoape. Cît ai dat pă ele, frate ? îl întreb, şi-mi zice. Ghicitoare: dacă lua trei bucăţi ajungea la suma pe care am dat-o noi pe unu' singur, ăsta de-l avem acu'. Bă, ej' nebun ? Păi le-am luat de la băieţi, zice. A, OK ! Deci noi am greşit ?

11 comentarii:

Dutu Mihai spunea...

No, până la urmă l-ai schimbat. Vezi? Şi ziceai că nu merge. Dacă băieţii operează pe la tine prin zonă nu văd de ce nu ai fi apelat la ei. Doar dacă nu ţi-ai băgat laptopul pe firmă, altfel nu prea văd motive să cumperi din vitrină.

Chioru' spunea...

@Mihai: Las-o moarta, Mihai! Baetziiveseli nu prea trag tzepe, dar cate unu', care nu te tine la ficati...
Si-acolo nu merge nicicum sa te intorci cu faze de genul "am dreptul la garantie" sau "100% money back".
...sau poate sunt eu mai fraier, cine stie?

chicco_10 spunea...

_|_ mea cu baietzii..ca poate sunt ca si chinejaii de iti merge o luna de la ei si dupe' aia se duce draq tot leptopu...mai bine din vitrina si virgin decat de la baietzi, unde e extrafolositsi dupa ce l-au luat un pic la lustruit il vand ca si cum ar fii nou...Parerea mea...

Mihai spunea...

@Chicco:
Daca nimeresti baietii aia de baietzi adevaratzi,vei vedea ca ti-l aduc nou in tipla, model pa comanda, drkt de la magazinul pe care tot tu il alegi....!

Dutu Mihai spunea...

Haideţi, prieteni, n-o mai daţi cotită. Ştiţi prea bine cum lucrează "băieţii". Te duci la magazin, ocheşti produsul, iei legătura cu ei şi în maxim 24 de ore (deja rivalizează cu DLH şi TNT) ai marfa. Dap, nu-ţi dau garanţie, dar plăteşti cel mult jumătate din preţul de vitrină. Eu zic că e convenabil. :D

Marius spunea...

Nota editorului (pentru ceilalţi băieţi, cei cu ochii albaştri): nu ne contactaţi, nimeni dintre noi n-a luat nimic niciodată de la băieţi şi nici nu ştim cum se procedează sau cum să dăm de ei. Şi nici nu le facem reclamă - ne dăm şi noi cu părerea... :-D

Mihai spunea...

Iar tot ce-am scris, introducem rapid intre ghilimelele lu' dom' Pamfletu! :)

Dar daca totusi sunt curiosi sa de de vreun fir, ii rog sa treaca in zi de duminica prin Porta Portesela Roma si n-or sa regrete!
Vor putea face linistiti antrenamente de filaj! :)

Struzzocammello spunea...

Eu tot nu inteleg de ce ai cumparat din vitrina cand sunt spe mii de magazine on-line (serioase) cu scoruri mult mai mici.

TreXeL spunea...

tiii, in loc sa puneti si voi de-o caterinca sa faceti un tunel sa aduceti marfa in tara sa creasca nevelu telectual la fratii vostri

Nea Costache spunea...

Ei, pai avea defecte serioase Marius! Stia el fostul proprietar de ce l-a returnat! In mod sigur, un altul se va pricopsi cu el!!!
Sa-ti stapanesti sanatos noua achizitie!

Marius spunea...

@TreXel - S-a facut tunele da nu stii tu si trece prin mai multe orase, la mine in oras iesirea e chiar in fata la hotel, acolo sta baietii care primeste marfa din tunel, nu stiu unde stai tu de ce nu sunteti racordati la retea :(

@Nea Costache - Amin !

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE