duminică, 27 decembrie 2009

Cadou de Anul Nou

Cum ? A trecut Crăciunul şi n-am dat cadou la băieţi şi la fetiţe? Scuzaţi, a fost din cauză de brad, cumpărături, porc, vin, musafiri etc. Închideţi şi voi un ochi, ca Băselu ;-)


























Pe ălălalt aruncaţi-l aicişa şi luaţi-vă cadoul respectiv care este: The Romanian Borderline 2009 - o colecţie magnifică de 25 de piese mp3 plus o imagine jpg gata de printat (pentru copertă, dacă vrea cineva să-şi facă CD - recomandat !). Printre pacienţi: Andrieş, Ca$$a Loco, Pittiş, Dinică, Nightlosers, Stratan, Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenţă şi mulţi alţi cetăţeni cu acelaşi diagnostic. M-am autoinspirat (că poate vă întrebaţi data trecută WTF e cu imaginea aia - era grafica în lucru pentru CD-ul ăsta, nici eu nu ştiam :-) şi am ales cele mai caterincoase şi mai schizofrenice melodii româneşti pe care le-am putut găsi, adecvate oportun momentului pe care îl trăim. Avertisment: dacă vedeţi în trafic un tîmpit care rîde singur în maşină, înseamnă că ascultaţi acelaşi disc.

Descărcaţi de aici (are 101 MB - ia oleacă de timp pînă se descarcă, arhivat zip: după download clic dreapta pe el > extract all Perioada de download a expirat, dar albumul este încă disponibil la cerere. Dați un e-mail la excentricdesign[at]gmail.com și vi-l trimit.

Disclaimăr: "The Romanian Borderline 2009" este o colecţie oferită prietenilor în regim de free sharing, nu reprezintă o încălcare a drepturilor de autor şi nu poate fi folosită în scopuri comerciale. Download link valabil pentru o perioadă de timp limitată.

P.S. E deja în lucru volumul doi; se acceptă critici, propuneri şi recomandări.

6 comentarii:

TreXeL spunea...

ce semnifica fluturasii?

Marius spunea...

Uite, as putea sa fiu sincer si sa zic ca asa mi-a venit la photoshop - sau as putea sa fiu snob si sa zic ca reprezinta fluturii din capu' unora.
Da' nu zic nici una nici alta, ca sa fiu misterios.

TreXeL spunea...

atunci... La multi ani!

Marius spunea...

... si un 2010 mai bun ! pentru ca "la noi in piridacinie tat ii tare kulturna / graieshti moldovineshti sh-ar si shie tat cool, na..."

Anonim spunea...

Bravo prietene pentru blogul asta fain al tau. Toate incurajarile din partea mea. Se mai uita din cand in cand colegul tau de facultate...Alin , uite asa mai rasfoim impreuna basmul asta frumos al lumii in care traim. Succese!!!

Marius spunea...

Mersi, Aline. Si transmite-mi urgent un raport de activitate (care sa includa si datele de contact actualizate, ca ai cam disparut in ceata, fratello...)pe mail, te rog.

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE