luni, 21 noiembrie 2011

De negăsit bloggerul Marius Lupu

Mister total: designerul şi bloggerul român Marius Lupu pare să fi dispărut, nu numai de pe scena design-ului internaţional, ci chiar şi din reţea: profilul său de Facebook este inaccesibil pentru publicul larg  şi toate site-urile sale, de obicei permanent actualizate, acum par a fi abandonate.

Lumea era obişnuită cu felul său original de a fi, ca şi cu multele ştiri-surpriză - ca cea din iulie, care îl prezenta drept devotat total dietei vegetariene; acum însă nu se ştie dacă el s-a retras în munţi pentru purificare spirituală sau pur şi simplu e în atelierul său, lucrând pentru o nouă lansare. Prietenii apropiaţi, interpelaţi, ridică din umeri şi nu vorbesc (presupunînd că ar şti ceva...), în timp ce mulţi artişti şi alţi cunoscuţi au spus că nu se mai aud la telefon de pe la jumătatea lui iunie.

Ceaţa misterului se îndeseşte odată cu vocile oamenilor care pretind că l-au văzut în locuri din cele mai neaşteptate: la bordul Renault-ului său, într-o biserică evanghelică din Cluj, sau chiar răpit de extratereştri la periferia Romei. Unii jură, dar aici intrăm deja în zona SF, că el însuşi este un alien. Cineva l-a văzut lângă Istanbul cântând la chitară pe iahtul unui conte francez, altcuiva i s-a părut că-l vede făcînd pe marinarul într-o veche barcă cu vele în largul Insulelor Ciclade.

Speculaţiile abundă

Se pare că el a vorbit cu apropiaţii săi despre o criză mistică şi nişte aşa-zise revelaţii, dar nu se ştie dacă aceste discuţii au de-a face cu dispariţia. Un lucru este sigur: omul nu era şi nu a fost niciodată suficient de celebru pentru a se putea justifica o răpire în scop de răscumpărare. Apropiaţii totuşi anchetează şi promit celor care aşteaptă cu nerăbdare noi informaţii - vom vedea în curînd dacă ceaţa se va ridica de pe aceste evenimente.


8 comentarii:

gioteava spunea...

... că doar nu ai fost trimis sol la Zalmoxe !?!? :))... oricum, croazieră plăcută !

Nea Costache spunea...

La multi ani! Un An Nou Fericit!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Anonim spunea...

ei, ai revenit? Ultimul post e din 2011. Unde esti, batrane?

george spunea...

a trecut umpic mai mult:))

Mucegai Ales spunea...

Cine e Marius Lupu, totuși?!

Cristi spunea...

@Mucegai Ales: Este chiar autorul articolului. :)))))

Alex spunea...

* people still wondering *

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE