marți, 21 octombrie 2008

Spam electoral în Italia

La Caţavencu e unu' Matei, celebru prin voturile sale. Adică se ridică o problemă gen, să zicem, "e bine că Tăriceanu şi-a mutat banii la CEC ?" - lumea votează pro, contra, se abţin, mă rog - ca în democraţie. La urmă e votul lui Matei, care sună cam aşa : "Ce mă enervează pe mine la unele filme asiatice: că nu ştii exact dacă trebuie să râzi sau să plângi. La filmele la care nu înţelegi limba ar trebui introduse subtitrările cu emoticoane." Deci total pe lângă subiect. Tocmai de asta omul e genial. E ca şi cum ţi-ar zice: "du-te bă-n p...a mea cu votul tău cu tot"

Aici la Grapheina suntem din acelaşi film - adică ne regăsim în totalitate în această concepţie despre viaţă. Totuşi nu am ajuns să avem detaşarea totală a maestrului. Aşa că uneori mai scriem şi despre cruda realitate din Italia (România, America etc.) - că nu ne putem abţine.


Zilele astea am fi vrut să prestăm despre campania electorală şi candidaţii români din Italia; dar am găsit de-a gata un articol atât de mişto încât am renunţat - cu părere de rău (amestecată, bineînţeles, cu invidie). Citiţi aici.

1 comentarii:

Anonim spunea...

HaHaHa. Subiecte de genul ăsta au fost, sunt şi vor fi mult timp de acum înainte. Să vezi ce circ o să iasă începând cu 1 noiembrie. Tu spre deosebire de mine (locuiesc în afara Romei) eşti mai expus la ... geniul politichiei diasporei noastre. Deci ne poţi ţine la curent cu iniţiativele măiestre ale unor ... lideri de @!#!@#, ce s-ar @#$@ şi-n c.r ptr un vot. Deci: material este, mai rămâne de găsit timp şi dispoziţie să scrii despre aşa ceva. Recomand multă lămâie. lol,lol,lol

Trimiteți un comentariu

ARHIVA GRAPHEINA

TOP 5 POSTĂRI POPULARE

BLOGGERI ROMÂNI ÎN ITALIA

CINE ? CE ? UNDE ? CÂND ? CUM ?

PUBLICITATE